Monteoru SA

MONTEORU
Resort & spa

Infiintata in 1895

none
Indicatii
Tratamente
Tarife
Dotari
Echipa medicala
Imagini
none
Adresa: Sarata Monteoru,
Nr. 293. Buzau, Romania
Tel.: +40 238 755 306
aqua@monteoruspa.ro

REZERVARI
ONLINE

Sosire:
Plecare:
 
 
Contact
     Bazin cu apa sarata unic in Romania
Romana  
120 ani de la infiintarea statiunii la 1 iulie 1895

Dotari de specialitate

Centrul de sanatate AQUA relax&spa beneficiaza de urmatoarele dotari de specialitate:

Centrul de sanatate AQUA relax& spa functioneaza în prezent cu o gama variata de servicii medicale aferente terapiilor cu ape sarate precum si toata gama de fizioterapie ajutatoare.
Aparatura si echipamentele aflate in dotarea centrului nostru de sanatate este asigurata de firma BTL, este de ultima generatie si se compune din:

BTL 5825 S – Aparat de terapie combinata, cu 4 canale, 2 de electroterapie si 2 de ultrasunete, touch screen alb-negru, baza de date incorporata pentru pacienti, conectare la PC, interfata imprimanta, ghid de utilizare si enciclopedie on-line. Curent galvanic, diadinamici, Trabert, faradic, neofaradic, stimulare ruseasca, impulsuri de stimulare, impulsuri dreptunghiulare, TENS simetric, asimetric, alternant, interferenta de 2 poli, interferenta de 4 poli, impulsuri triunghiulare, impulsuri exponentiale, impulsuri exponentiale cu salt, combinatii de impulsuri, 50 de secvente programabile. Terapie cu ultrasunete in mod continuu sau pulsat, programe prestabilite. Monitorizarea contactului capului de emisie cu tesutul. Electrod punctual cu diametru de 2 mm sau 6 mm ; gama extinsa de curenti : Hufschmidt, electrodiagnostice, vector dipol, microcurenti.

BTL 06 – Aparat de electroterapie cu doua canale independente pentru realizarea simultana a doua tratamente diferite pentru un singur pacient sau tratarea simultana a doi pacienti.

BTL 07p – Aparat de terapie cu ultrasunete  cu are intrari individuale pentru electroterapie precum si pentru terapiile combinate electro-ultrasunet , capete de emisie de 1 cm si 4 cm.

BTL 5920 – aparat de magnetoterapie cu doua canale si ecran touch screen, upgradabil  la terapie combinata cu 4 canale, cu o tehnologie unica, respectiv cimp magnetic focalizat. Programe prestabilite, camp magnetic static si pulsat, modulatie impulsuri, Tehnologia Campului Magnetic Focalizat (FMF), frecventa impulsuri 0-160Hz, programe definite de utilizator. Baza de date pentru pacienti, posibilitate comunicare cu computerul, conectare directa la imprimanta, enciclopedie pentru terapiile uzuale, frecventa sedintelor, zonele de aplicare si efectele terapiei. Permite combinarea ulterioara cu circuite de electroterapie, terapie cu ultrasunete (unitatea fara sonde) sau terapie cu laser (unitatea fara sonde). Aparatul este dotat cu solenoid de 60 cm si inel cervical de 30 cmsi diverse tipuri de aplicatori.

BTL-09 - Aparat de magnetoterapie cu doua iesiri independente pentru tratarea simultana a doi pacienti dotat cu solenoid 50 cm, solenoid 30 cm,
inel cervical 30 cm, disc 24/24 cm.

BTL 5110 – Aparat de terapie laser stationar cu ecran touch screen. Programe prestabilite, mod de lucru continuu si pulsatil, programe definite de utilizator. Baza de date pentru pacienti, posibilitate comunicare cu computerul, conectare directa la imprimanta, enciclopedie pentru terapiile uzuale, pozitionarea sondei, frecventa sedintelor, zonele de aplicare si efectele terapiei. 150 de locatii pentru programele utilizator. Permite combinarea ulterioara cu circuite de electroterapie, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie sau terapie cu socuri, sonda convergenta in spectru infrarosu 830 nm /  200 mW cu lumina de ghidaj sonda divergenta in spectru rosu 685nm / 50mW, ORL, sonda laser in spectru infrarosu tip dus, 4x50 mW / 685 nm, 4x 400 mW / 830nm, 13x 16mW / 470nm (lumina albastra).

BTL 6000 LYMPHASTIM 12 EASY - Aparat masaj limfatic cu 12 canale si ecran touch screen color 5.7”. Programe secventiale prestabilite. Setari ale presiunii intre 20-160 mmHg si setari progresive. Aparatul are presiune ajustabila pentru fiecare compartiment si urmatoarele accesorii: manson membre superioare 6 compartimente (stang si drept), manson tip pantalon 22 compartimente 2xmembre + centura abdominala cu doua compartimente.

BTL 5620 PULS DISPLAY - Aparat de electroterapie cu doua canale, ecran touch screen color 5.7". Curent galvanic, diadinamici, Trabert, faradic, neofaradic, stimulare ruseasca, impulsuri de stimulare, impulsuri dreptunghiulare, TENS simetric, asimetric, alternant, interferenta de 2 poli, interferenta de 4 poli, impulsuri triunghiulare, impulsuri exponentiale, impulsuri exponentiale cu salt, combinatii de impulsuri, 50 de secvente programabile.

BTL VAC -  Echipament vacuum care completeaza performantele aparatului de electroterapie pentru aplicarea curentilor de electroterapie prin intermediul electrozilor vacuumatici. Valorile ajustabile ale presiunii vacuumatice asigura o simpla si utila aplicare a electrozilor pentru pacient, in special in partile de pe corp care sunt greu accesibile pentru electrozii clasici. Modul pulsat asigura un masaj mecanic al tesutului, imbunatateste metabolismul pacientului si creste vascularizatia. 

BTL-6000 SHORTWAVE - Aparatul cu unde scurte BTL-6000 Shortwave este un dispozitiv de ultimă generație pentru terapii cu căldură de înaltă frecvență. Funcționează la frecvența dovedită a fi optimă de 27,12 MHz. Utilizarea de energie de înaltă frecvență pentru terapia cu căldură are avantajul unei mai mari pătrunderi în adâncime în comparaţie cu metodele convenționale, cum ar fi împachetarile la cald, băile, lumina cu infraroșu și pernele calde și chiar și în comparație cu microundele. Căldura generată prin această tehnică induce o serie întreagă de procese fiziologice, cum ar fi spasmele la nivelul mușchilor, tendoanelor si a altor țesuturi conective, crește metabolismul celular și rata de reacție a enzimelor și îmbunătățește circulația sângelui în zona aflată sub tratament.

BTL-08 SD3 - electrocardiograf portabil cu 12 canale. BTL-08 reprezinta gama de electrocardiografe cu un design modern si functional. Dezvoltata in concordanta cu ultimele standarde in cardiodiagnosticare, va vor oferi o utilizare indelungata si sigura.

TRAUTWEIN GMBH AR 50 – Malaxor pentru fango si namol. Aparatul este utilizat pentru prelucrarea materialelor amestecate cu parafina sau pentru prepararea namolului. Namolul este emulsionat si incalzit la temperatura optima de utilizare pentru impachetari si/sau aplicatii locale.

TRAUTWEIN GMBH FW 4060 – Bucatarie fango, parafina si namol. Confectionata din inox, dotata cu tavi speciale de pastrare a namolului sau parafinei, control electronic digital prin microprocesor, afisaj pentru temperatura, pastreaza namolul sau amestecurile de parafina preparate de malaxor la temperatura optima de aplicare.

TRAUTWEIN GMBH GI-VZ – baie galvanica patrucelulara, dispozitiv ce asociaza efectelor curentilor terapeutici efectele beneficeale apei calde (analgezic, vasodilatator, miorelaxant, elasticizant, sedativ), repartizeaza intensitatea curentului terapeutic pe suprafete mari prin intermediul apei, evitandu-se astfel pericolul de arsuri. Fabricata din sticla acrilica ce permite o igienizare deosebita, pastrarea calitatii initiale pe o durata foarte indelungata de timp; panou de comanda incorporat pentru programarea si vizualizarea parametrilor terapeutici; tastatura tip membrana, rezistenta la mediul umed; posibilitatea realizarii unor tratamente intr-una sau mai multe celule; posibilitatea selectarii polaritatii electrozilor pentru fiecare celula in parte; tratamente de electroterapie subacvala (electrozi din inox detasabili); diverse forme de curenti terapeutici: galvanici, faracici, diverse forme sinusoidale.


none
none
 
none