Monteoru SA

MONTEORU
Resort & spa

Infiintata in 1895

none
Servicii oferite
Imagini
Tarife
none
Adresa: Sarata Monteoru,
Nr. 292/1. Buzau, Romania
Tel.:+40 238 751 110
hotelmonteoru@monteoruspa.ro

REZERVARI
ONLINE

Sosire:
Plecare:
 
Contact
none
     Bazin cu apa sarata unic in Romania
Romana  
125 de ani de la infiintarea statiunii la 1 iulie 1895

Categorii de camere

Hotelul  dispune de camere extrem de generoase, de tip apartament, cu grup sanitar propriu, televizoare color, televiziune prin cablu, geamuri izolate fonic, facilitati pentru persoanele cu handicap, parcare cu supraveghere video, etc.  Toate camerele dispun de balcoane tip terasa si au dimensiuni de aproximativ  28 mp.
Hotelul are la parter restaurantul Aquarius, cu bucatarie traditional romaneasca si internationala, precum si acces direct in centrul de sanatate AquA relax & spa.


Grădinile interioare ale hotelului, rupte parcă din Rai, departe de zgomotul oraşelor, te asteptă în fiecare sezon cu flori şi lumini. Dacă te afli aici, este pentru că nu mai poţi găsi uşor astfel de locuri. Respiri adanc şi-n minte iţi vin fotografii dragi, mirosuri de iarbă, speranţe şi ganduri de bine. Totul este atat de frumos şi de primitor !

 

Junior Suite Orhidee

Suita dispune de doua camere, dotata cu pat matrimonial dimensiune king size, fotolii, televizor cu plasma, televiziune prin cablu, televiziune suplimentara prin satelit, DVD, accesorii de lux, lenjerie din bumbac satinat, obiecte de mobilier din esente exotice, aer conditionat, minibar, terasa cu vedere in parcul statiunii, baie cu cabina de dus, prosoape suplimentare de dimensiuni mari pentru centrul de sanatate AquA relax & spa, consumabile de igiena personala de lux.

Hotelul dispune de 2 astfel de suite.

Dimensiunea suitei : aprox.28 mp

Junior Suite Orhidee
 
 

Junior Suite Lotus

Suita dispune de doua camere, dotata cu pat matrimonial dimensiune king size, birou si fotolii, televizor cu plasma, televiziune prin cablu, televiziune suplimentara prin satelit, DVD, accesorii de lux, lenjerie din bumbac satinat, obiecte de mobilier de tip japonez, aer conditionat, minibar, terasa cu vedere in parcul statiunii, baie cu cabina de dus, prosoape suplimentare de dimensiuni mari pentru centrul de sanatate AquA relax & spa, consumabile de igiena personala de lux.

Hotelul dispune de 2 astfel de suite.

Dimensiunea suitei : aprox.28 mp 
Junior Suite Lotus
 
 

Camera Dubla Deluxe Elisabeth

Camera dispune de un spatiu generos de cazare, dotat cu pat matrimonial dimensiune king size sau cu 2 paturi , mobilier modern de culoare alba, TV cu LED diagonala mare, televiziune prin cablu, minibar, baie spatioasa cu cada, dressing generos, terasa si vedere in gradinile interioare ale hotelului.

Dimensiunea camerei : aprox.28 mp


 

Dubla Deluxe Elisabeth
 
 

Camera Dubla

Camera dispune de un spatiu generos de cazare format din doua camere, ce permite foarte usor instalarea a unuia sau doua paturi suplimentare (pliant), fiind dotata cu 2 paturi de o persoana, mobilier din lemn vopsit, televizor color, televiziune prin cablu, lenjerie din bumbac, baie cu cabina de dus, vedere in gradinile interioare ale hotelului sau in parcul statiunii.

Dimensiunea camerei : aprox.28 mp

 
Camera Dubla
 

antique hotel budapest
none
none